See all dates
Back to city overview

Ultimate Brazilië: São Paulo & Rio de Janeiro

Specific Tour Rio de Janeiro

From €1.249,00 1.249,00

Duration

11 dagen

Type

Specific Tour

Group Size

Max 12 people

Languages

English, Español

Overview

Brazilië is altijd synoniem geweest met voetbal. Het nationale team wordt over de hele wereld gerespecteerd (en gevreesd) – en de binnenlandse competitie, die de kweekvijver vormt voor het nationale team, biedt levendige, gepassioneerde en spannende wedstrijden.

Deze reis zal de 2 belangrijkste steden van Brazilië bestrijken; São Paulo en Rio de Janeiro en zal voetbal, samba, steaks en sightseeing combineren.

Begin in São Paulo, de grootste en belangrijkste stad van Brazilië, die een intense rivaliteit heeft tussen Corinthians en Palmeiras en de geboorteplaats is van Pelé en Neymar, Santos FC. Verdeeld in goed gedefinieerde wijken, is de stad immens. In het oostelijke deel vind je Corinthians, met meer dan 30 miljoen supporters. Dan, in het westelijke deel, Palmeiras, een club met Italiaanse tradities die speelt in het moderne Allianz Parque. In het zuiden van de stad, São Paulo FC heeft al drie keer de Copa Libertadores en het WK voor clubs gewonnen. Vervolgens, gelegen op 50 km van São Paulo op een strandgebied, is er Santos FC, de beste jeugdacademie van het land!

De volgende stop is Rio, beroemd om zijn beruchte favela’s die vruchtbare grond bieden voor uitstekende spelers. Het is dan ook geen wonder dat het land veel voetbalstadions heeft. Een wedstrijd in het Maracanã-stadion van Flamengo of Fluminense is iets dat op je verlanglijstje moet staan als je zo’n afstand gaat reizen, maar er is meer! Botafogo en Vasco da Gama zijn slechts twee andere teams binnen de stadsgrenzen, beide spelend in stadions waar de sfeer echt kan opbloeien op een goede dag.

Verwacht dagen in stadions door te brengen, footvolley te spelen met de lokale bevolking op de Copacabana en te zonnebaden onder wuivende palmbomen, caipirinha’s of bier te drinken bij zonsondergang en de ritmes van samba te omarmen. Op zoek naar een ongelooflijk voetbalavontuur in het paradijs? Dit is het. Met stadions gevuld met oceanen van kleurrijke shirts, met duizenden fans die schreeuwen voor hun geliefde helden en vloeiende doelpunten, is het mooie spel op zijn meest verbluffend in Brazilië.

We brengen fans van over de hele wereld samen die op zoek zijn naar voetbal buiten de gebaande paden. Je zult de ervaring van je leven delen met een groep gelijkgestemde fans die een schat aan ervaring hebben die veel dieper gaat dan alleen het kijken naar hun lokale team.

Welkom bij een van de meest epische voetbalervaringen van je leven – Welkom in Brazilië, een van de beste voetbalhoofdsteden ter wereld om voetbal te kijken!

Boek met flexibiliteit en zekerheid

De nieuwste Ultimate Brazilië 2024 edities zijn nu beschikbaar voor Staantribune lezers en volgers. Wil jij er nog bij zijn? Stuur een email naar info@homefans.net voor meer informatie.

Beschikbare edities:

Augustus Editie 1 | 2 – 13 augustus (6 plekken beschikbaar)

Corinthians v Red Bull Bragantino
São Paulo FC v Atlético-GO

Fluminense v Corinthians (Maracanã)
Botafogo v Flamengo (Derby Day at Nilton Santos)

September Editie 2 | 12 – 23 september (9 plekken beschikbaar)

Corinthians v Atlético-GO
São Paulo FC v Internacional
Flamengo v Athletico-PR (Maracanã)
Botafogo V Grêmio (Nilton Santos)

Je kan jouw plek verzekeren met een aanbetaling van 35% van het totaalbedrag. Het overige bedrag kan in twee termijnen met de laatste 9 weken voor vertrek te worden overgemaakt.

Deze lezersreis is beschikbaar van €1349 voor €1249 voor Staantribune abonnees. Abonnees ontvangen een €100 korting op de reis.

Handig om te weten:

Vluchten zijn niet inclusief voor deze reis. Uiteraard kunnen wij je hierbij wel helpen, of, indien gewenst, de vluchten voor je boeken. De reizen beginnen in São Paulo and eindigen in Rio de Janeiro.

 Let op: het programma, de activiteiten en hotels kunnen hierdoor aan veranderingen onderhevig zijn. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij je hier uiteraard van op de hoogte brengen.

Organized by

Homefans_hf

Member Since 2020

141 Reviews

Experience organized by Homefans_hf

Verified Homefans Host 141 Reviews

HIGHLIGHTS

 • Een uitgebreid voetbalavontuur in Brazilië dat de twee belangrijkste steden omvat
 • Ervaar 4 wedstrijden in Brazilië; 2 in elke stad
 • Ga achter de schermen bij de beste stadions van Brazilië
 • Deel de ervaring met een kleine groep voetbalfans

Itinerary

Dag 1 - Welkom in São Paulo

São Paulo wacht vol verwachting op je! De stad is verreweg de belangrijkste stad in het land. En hier begint de reis! Ontspan overdag en 's avonds staan je reismanager en lokale gastheer klaar om je de beste tips en aanwijzingen te geven voor alles wat je nodig hebt. En waarom niet beginnen met wat Braziliaanse steaks en wat caipirinhas? Geniet volop van je eerste dag en voel de warmte!

Dag 2 - Palmeiras and São Paulo Stadion Tour

Laten we vroeg opstaan, want we hebben een drukke dag voor de boeg! Na een heerlijk ontbijt ontmoet je onze lokale gastheer en samen gaan we naar het stadion van Palmeiras, het Allianz Parque. We zullen meer te weten komen over het stadion, dat een van de modernste stadions van Brazilië is en de thuisbasis is van de club van de stad met Italiaanse roots. Na de rondleiding moet je zeker genieten van een geweldige lunch rond het stadion, in de meest traditionele bars in Barra Funda en met typisch Italiaans eten. 's Middags gaan we naar de Zuidelijke Zone en maken we een stadiontour bij São Paulo FC, de meest succesvolle club in het land!

Dag 3 - Palmeiras Matchday Experience (of vergelijkbaar)

LET OP - DEZE MATCHDAY-ERVARING KAN WORDEN VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DAG. WE ZULLEN HET DEFINITIEVE SCHEMA BEVESTIGEN WANNEER DE WEDSTRIJDEN WORDEN AANGEKONDIGD.

Vandaag draait alles om groen en wit! We zullen onze eerste matchday-ervaring hebben! Je ontmoet onze lokale host ongeveer 4 uur voor de wedstrijd, neemt de metro en gaat naar het voorprogramma, waar je wat biertjes zult drinken met Palmeiras-supporters. Ongeveer 1 uur voor het begin van de wedstrijd zal hij je begeleiden naar je stoelen. Ga dan zitten en geniet van 90 minuten voetbal! Veel plezier!

Dag 4 - Corinthians Matchday Experience (of vergelijkbaar))

LET OP - DEZE MATCHDAY-ERVARING KAN WORDEN VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DAG. WE ZULLEN HET DEFINITIEVE SCHEMA BEVESTIGEN WANNEER DE WEDSTRIJDEN WORDEN AANGEKONDIGD.

Maak je klaar om Corinthians te zien spelen! Onze lokale gastheer is een fan van Corinthians, dus hij weet alles over zijn club en zal enkele geweldige verhalen kunnen delen. Voor de wedstrijd neemt hij je mee naar een bar en drinkt wat biertjes met Corinthians-supporters. Ze spelen altijd veel muziek voordat de wedstrijd begint! Corinthians strijdt al jarenlang om de eerste plaats in de competitie en elke wedstrijd is magisch, en alles kan gebeuren in een opwindende Arena Corinthians!

's Avonds stappen we op de bus richting Rio de Janeiro!

Dag 5 - Welkom in Rio de Janeiro

Rio de Janeiro wacht vol verwachting op je! De stad is verreweg de meest toeristische en mooie stad van het land. En hier begint het tweede deel van de reis! Na aankomst checken we in bij ons hotel aan het Copacabana-strand, op ongeveer 6 minuten loopafstand van het strand. 's Avonds staan je reismanager en lokale gastheer klaar om je de beste tips en aanwijzingen te geven voor alles wat je nodig hebt.

Dag 6 - Maracanã Stadion Tour

Het is tijd voor de Maracanã Stadiontour! Officieel genaamd Estádio Mário Filho, werd het gebouwd als vlaggenschiplocatie voor het Wereldkampioenschap voetbal van 1950. Het was bedoeld om het grootste voetbalstadion ter wereld te worden. De bouw begon in augustus 1948 en was bijna twee jaar later voltooid. Acht dagen later organiseerde Maracanã de openingswedstrijd van het WK 1950 tussen Brazilië en Mexico (4-0). Het zou nog vier wedstrijden in de eerste ronde groepsfase en nog drie wedstrijden in de tweede ronde groepsfase organiseren, waaronder de beslissende finale tussen Uruguay en Brazilië (2-1). De officiële aanwezigheid bij de finale was ongeveer 173.000 betalende toeschouwers, maar naar schatting hebben meer dan 200.000 mensen de wedstrijd live vanuit de tribunes gezien. Toen Brazilië het WK 2014 toegewezen kreeg in 2007, was het duidelijk dat Maracanã was voorbestemd om de finale te organiseren en daarom een enorme herontwikkeling nodig had.

Onze lokale host zal je ontmoeten in het hotel en met de metro naar het stadion gaan. We zijn daar al vele malen met groepen geweest en we krijgen er nooit genoeg van! Elke keer dat je het veld betreedt, kunnen er magische dingen gebeuren!

Dag 7 - Flamengo Matchday Experience (of vergelijkbaar)

LET OP - DEZE MATCHDAY-ERVARING KAN WORDEN VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DAG. WE ZULLEN HET DEFINITIEVE SCHEMA BEVESTIGEN WANNEER DE WEDSTRIJDEN WORDEN AANGEKONDIGD.

Vandaag staat in het teken van quality time met de groep op het strand in de ochtend en voetbal in de middag/avond! We zullen rond 9:00 uur afspreken, een mooie plek bij Copacabana reserveren en van de zon genieten terwijl we bier en caipirinhas drinken om het weekend af te sluiten. Daarna kunnen we lunchen en naar een geweldige Flamengo-wedstrijd gaan.

De teamkleuren zijn rood en zwart met een gier als mascotte en de trotse slogan van O Mais Querido do Brasil (de meest geliefde in Brazilië). Samen met je lokale host ga je met de metro naar de voorafgaande bijeenkomst van Flamengo-supporters, met tonnen bier, steaks en samba! Geniet van de sfeer, maak foto's en zorg ervoor dat je deze ervaring voor altijd zult herinneren!

Dag 8 - Vasco da Gama Stadion Tour and Favela Tour

In de ochtend zal je gastheer je meenemen op de Homefans Favela Tour om het leven in de sloppenwijken te leren kennen en verschillende lokale gerechten te proberen! We zullen de heuvel "Two Brothers" beklimmen en genieten van het beste uitzicht op de stad!

Daarna gaan we 's middags naar het meest authentieke stadion in Brazilië, São Januário, van Vasco da Gama. We zullen een rondleiding krijgen in het stadion dat midden in de favela's ligt. Vasco da Gama was een Portugese ontdekkingsreiziger en de eerste Europeaan die per schip India bereikte. We kunnen ook lunchen in hun hoofdkwartier en wat mooie kabeljauw proeven. Het stadion heeft een capaciteit van ongeveer 15.000 supporters en de Ultras zijn een van de meest intense in Brazilië. Een leuke wetenswaardigheid: de club bracht via hun jeugdacademie namen voort zoals Romário, Juninho en Phillipe Coutinho. Dus er is genoeg geschiedenis te leren!

Dag 9 - Vasco da Gama Matchday Experience (of vergelijkbaar))

LET OP - DEZE MATCHDAY-ERVARING KAN WORDEN VERPLAATST NAAR EEN ANDERE DAG. WE ZULLEN HET DEFINITIEVE SCHEMA BEVESTIGEN WANNEER DE WEDSTRIJDEN WORDEN AANGEKONDIGD.

De tweede Rio-matchday-ervaring! Je zult onze lokale gastheer ontmoeten in je hotel en samen met taxi's (ver van Copacabana) naar het gebied van Vasco da Gama gaan, gelegen in een ruw deel van Rio. Verwacht veel lawaai, barbecue met geweldige steaks overal, samba en veel feest in de voorwedstrijd! Een plek waar Vasco da Gama-supporters samenkomen voor de wedstrijd. Daar zullen we luisteren naar hun verhalen over hun club terwijl we genieten van een biertje of twee! Zodra we deze voorwedstrijdsfeer hebben opgenomen, zullen we ons naar het stadion begeven. We zijn er zeker van dat je veel liederen, vlaggen en een sfeer zult horen en zien die je nog nooit eerder in je leven hebt meegemaakt.

Dag 10 - Time to Say Goodbye

Einde van deze voetbalavontuur in Brazilië. Het is tijd om afscheid te nemen, je spullen in te pakken en naar huis te gaan!

Als je een extra luchthaventransfer hebt geboekt, zal een privéauto je ophalen bij het hotel en je naar de luchthaven brengen, genaamd Galeão. Wees alsjeblieft ongeveer 4 uur voor je vlucht klaar, vanwege het verkeer en mogelijke vertragingen.

Ons Operationsteam zal je de exacte tijden sturen zodra we je vluchtinformatie ontvangen. Veilige terugreis!

What you get

 • 2 Match day experiences in Rio de Janeiro
 • 2 Match day experiences in São Paulo (Corinthians / São Paulo / Palmeiras)
 • 5 overnachtingen in 3* hotel in São Paulo (Obv tweepersoonskamers)
 • 5 overnachtingen in een 3* hotel in Rio de Janeiro (Obv tweepersoonskamers)
 • Nachtbus São Paulo - Rio de Janeiro
 • Maracaña and Vasco da Gama Stadion Tour
 • Palmeiras and São Paulo Stadion Tour
 • Experienced Trip Manager
 • Homefans English Speaking Local Host
 • Tips
 • Vluchten
 • Reisverzekering

FAQs

Hoe kan ik mij aanmelden voor de lezersreis?

Ben jij geïnteresseerd om mee te gaan met de volgende lezersreis met Staantribune & Homefans? Mooi! Om je aan te melden kan je jouw editie kiezen die aansluit bij jouw schema.

Selecteer het aantal personen waarmee je de reis wil gaan maken en klik vervolgens op ‘Book Now’. Hier laat je jouw gegevens achter voor de reis. Homefans & Staantribune zullen contact opnemen ter voorbereiding van de reis. Je kan jouw plek bevestigen met een aanbetaling of volledige betaling. Vervolgens ontvang jij een bevestiging van jouw plek via de mail.

Kan ik de reis boeken met een aanbetaling?

Dat is zeker mogelijk. Elke reiziger kan via Homefans zich aanmelden voor de aankomende edities met een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Het overige bedrag dient 4 weken voor vertrek te worden overgemaakt. Dit geeft jou nog tijd om te sparen voor jouw ultieme voetbalreis!

Ik reis solo. Moet ik een kamer delen?

Om de kosten laag te houden bieden wij altijd prijzen aan op basis van tweepersoonskamers.

Als jij solo reist, heb je de optie om een kamer te delen met een andere solo reiziger. Indien jij een eenpersoonskamer wil, kan je de extra optie voor eenpersoonskamer selecteren bij boeken.

Hoe zit het met vluchten?

Vluchten zijn niet inclusief voor deze reis. Uiteraard kunnen wij je hierbij wel helpen, of, indien gewenst, de vluchten voor je boeken.

Let op: het programma, de activiteiten en hotels kunnen hierdoor aan veranderingen onderhevig zijn. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij je hier uiteraard van op de hoogte brengen.

Reviews

0/5
Not Rated
Based on 0 review
Excellent
0
Very Good
0
Average
0
Poor
0
Terrible
0

Write a review

Showing 1 - 0 of 0 in total

Organized by

Homefans_hf

Member Since 2020

141 Reviews