Staantribune Lezersreizen

Wil jij samen met andere voetballiefhebbers unieke bestemmingen en clubs ontdekken met de Staantribune lezersreizen? Zie de opkomende edities van de lezersreizen.Jouw ultieme ticket naar de meest gepassioneerde voetbalbestemmingen in Zuid-Amerika en Europa. Ontdek de spanning, de emotie en de pure liefde voor het spel op de meest iconische stadions ter wereld samen met lokale fans.

ZUID AMERIKA

De droom voor vele voetballiefhebbers: Buenos Aires, de voetbalhoofdstad van de wereld. Een stad waar je in elke wijk een andere voetbalcultuur kan ontdekken en talloze clubs kan bezoeken.

Iedere voetballiefhebber moet een keer in La Boca zijn geweest, de wijk rond stadion La Bombonera, en een thuiswedstrijd van Boca Juniors hebben bezocht. Voor velen is dit de absolute bucketlistervaring.

Maar voetbal in Zuid Amerika en Argentinië is véél meer dan alleen Boca Juniors en River Plate en de andere grote clubs in Buenos Aires. Ontdek dat met de ultieme voetbal- & lezersreizen van Staantribune en Homefans in 2024! Ben jij erbij?

Aankomende lezersreizen naar Zuid Amerika

Buenos Aires

Staantribune x Homefans: Ultimate Argentinië lezersreizen

Brand New

Rio de Janeiro

Ultimate Brazilië: São Paulo & Rio de Janeiro

Brand New

Buenos Aires

Buenos Aires: Copa Libertadores Final 2024 weekend

Brand New

EUROPA

Ontdek de meest unieke clubs en voetbalculturen in Europa met Staantribune & Homefans

Welkom bij de Europese Iconen, waar voetbalhistorie samensmelt met moderne magie. Reis mee naar enkele van de meest legendarische bestemmingen op het continent, waar de echo’s van triomfen, rivaliteiten en onvergetelijke momenten in voetbal nog steeds in de lucht hangen..

Hieronder vind je een overzicht van de aankomende reizen in 2024.

Aankomende lezersreizen in Europa

Er zijn momenteel geen beschikbare groepsreizen in Europa.

Hoe werkt het?

Hier is een overzicht van het aanmeldproces, van start tot finish

Selecteer jouw gewenste editie

Wil jij deelnemen aan de nieuwe edities van de Staantribune & Homefans lezersreizen? Mooi! Selecteer jouw gewenste editie en selecteer het aantal personen. Vervolgens kan je naar het bestelproces via ‘book now’.

Boek jouw plek(ken) voor de lezersreis

Na het invullen van het boekingsformulier dat in de checkout, vragen we een aanbetaling van 30% van de reissom. Het overige bedrag dient 6 weken voorafgaand aan de reis te zijn voldaan.

Geboekt! Hoe verder?

Zodra jij geboekt hebt, ontvang je van ons een e-mail met jouw boekingsnummer en de bevestiging van jouw plek voor de lezersreis. In de loop naar de lezersreis zal jij regelmatig updates krijgen omtrent de reis en vervolgstappen.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mij aanmelden voor de lezersreis?

Ben jij geïnteresseerd om mee te gaan met een lezersreis? Mooi! Om je aan te melden kan je jouw editie kiezen die aansluit bij jouw schema.

Selecteer het aantal personen waarmee je de reis wil gaan maken en klik vervolgens op ‘Book Now’. Hier laat je jouw gegevens achter voor de reis. Homefans & Staantribune zullen contact opnemen ter voorbereiding van de reis. Je kan jouw plek bevestigen met een aanbetaling of volledige betaling. Vervolgens ontvang jij een bevestiging van jouw plek via de mail.

Is Zuid Amerika veilig om wedstrijden te bezoeken?

Zuid Amerikaanse fans zijn zeer gepassioneerd. Met vele jaren ervaring, kan Homefans stellen dat het veilig is om wedstrijden te bezoeken in Buenos Aires, Rio de Janeiro en andere steden. Bij elke wedstrijd is een Engelstalige lokale gids aanwezig die garant staat voor jouw veiligheid en zal zorgen dat jij een onvergetelijke ervaring in het stadion hebt.

Hoeveel wedstrijden kan ik bezoeken tijdens mijn verblijf in Zuid Amerika?

Homefans werkt samen met vele clubs in Argentinië en lokale fans. Reizigers hebben de optie om, naast de standaard 4 wedstrijden, meer wedstrijden te bezoeken in Buenos Aires. Tijdens de reis kunnen liefhebbers gemiddeld 6/7 wedstrijden bezoeken. 2 weken voor aanvang van de lezersreis ontvangt elke reiziger een email met de mogelijke extra wedstrijdopties in Buenos Aires.

Wat is Homefans?

Homefans is een internationaal platform die voetbalreizen & ervaringen aanbiedt met lokale fans. Van de grootste derbies tot de Zuid Amerikaanse reizen. Homefans werkt samen met zowel voetbalclubs als lokale hosts om liefhebbers een lokale voetbalervaring aan te bieden die verder gaat dan slechts een wedstrijd bezoeken. Sinds 2016 heeft Homefans al duizenden internationale reizigers verwelkomt.

Kan ik de reis boeken met een aanbetaling?

Dat is zeker mogelijk. Elke reiziger kan via Homefans zich aanmelden voor de aankomende edities met een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. Het overige bedrag dient 9 weken voor vertrek te worden overgemaakt. Dit geeft jou nog tijd om te sparen voor jouw ultieme voetbalreis!

Hoeveel reizigers gaan er mee met een lezersreis?

Voor elke lezersreis streven wij naar naar een maximale groepsgrootte van 12 reizigers. Dit zorgt ervoor dat iedereen kan genieten van de lokale voetbalcultuur in een bestemming.