Stage Travel Consultant

Locatie: Enschede, Nederland
Startdatum: September 2021 of Februari 2022

Homefans is op zoek naar een stagiair om ons operationele team te versterken in Enschede. Wil jij werken voor één van de snelst groeiende internationale sport tech startups? Dan is dit jouw kans! Homefans is een platform waar sport fans trips en activiteiten onder leiding van lokale fans kunnen boeken. Oftewel de ‘Airbnb for Sports Experiences’. Ons doel is om sportfans een betere en lokale ervaring aan te bieden wereldwijd.

Dit is een unieke en uitdagende kans om deel uit te maken van een internationaal team met grote ambities. Wij willen namelijk hét platform voor sportervaringen wereldwijd worden. En jij kan daarin een belangrijke bijdrage leveren.

Persoonlijk contact en engagement van en met reizigers en lokale ‘h0sts’ en ons als organisatie drijft. Hoe vaak we iemand opnieuw mogen verwelkomen op onze reizen hebben we dus grotendeels zelf in de hand, door de ervaring die we bieden. Wij werken dagelijks hard om klantervaring te verbeteren en visueel mensen onze reizen te laten beleven om vervolgens ze de mogelijkheid te geven om een reis te maken met Homefans.

Wie zijn wij?

In 2016 is Homefans opgericht door voetballiefhebbers met de missie om de best mogelijke voetbal bestemmingen over de hele wereld te ervaren als een lokale fan. Homefans is opgericht fans een ervaring te bieden die verder gaat dan een evenement bijwonen en fans de mogelijkheid te geven om lokale sportculturen te ervaren samen met lokale fans.

Vandaag zijn we nog steeds hetzelfde stel fans, maar met nog grotere ambities. Wij bouwen aan de ‘Airbnb for Sports Experiences’ en zijn nu op zoek naar een ambitieuze versterkingen die hieraan gaan bijdragen en verder gaat werken aan het groeien van ons internationale merk.

Wat ga je doen?

Het operations & customer support team van Homefans is dagelijks in contact met reizigers en nieuwe klanten. Ons team faciliteert op maat gemaakte reizen samen voor sportliefhebbers en is het eerste punt van contact voor een klant en onze lokale ‘hosts’. Samen met het team zorgen zij dat vanaf het eerste punt van contact de klant een positieve en bijzondere ervaring krijgt. Tijdens jouw stage zal je je steentje bijdragen met werkzaamheden zoals:

Wat zoeken wij?

We zijn op zoek naar een stagiaire met het volgende profiel:

Wat krijg je van ons?

Behalve een stagevergoeding bieden we je een omgeving waarin je jezelf maximaal kan ontwikkelen, maar waarin ook absoluut ruimte is voor plezier. Je komt terecht in een internationaal, ambitieus en dynamisch team met collega’s die je graag willen helpen om jezelf verder te ontwikkelen. Je krijgt de ruimte en tools om jouw hoofdstuk bij Homefans tot een succes te maken.

Zoeken wij jou?

Lijkt deze stage jou wat? Stuur dan jouw CV en motivatie naar careers@homefans.net en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek!