fbpx

Jouw volgende voetbalavontuur start hier

Homefans biedt liefhebbers een unieke manier om de wereld van voetbal te ervaren, samen met lokale storytellers en andere liefhebbers. Beleef ongelofelijke derby’s en voetbalbestemmingen wereldwijd. Met een uniek aanbod, van Boca Juniors in La Bombonera tot de Old Firm in Glasgow – samen met jouw vrienden of solo.

Kom terug met herinneringen die voor altijd bij je blijven. Werk jouw bucketlist af, een bestemming per keer. Waar ga jij heen?

Ontdek met Homefans

Trips

Onze meerdaagse voetbalreizen zijn de ultieme manier om samen met een kleine groep reizigers de beste voetbalbestemmingen ter wereld te ontdekken.

Ontdek

Activiteiten

Unieke activiteiten onder leiding van lokale storytellers en gepassioneerde fans. Van match day ervaringen tot exclusieve stadion tours. De keuze is aan jou.

Ontdek

Collectors Items

Alleen bucket list materiaal. Het is tijd om het af te vinken. Onvergetelijke ervaringen tijdens 's werelds beste sportevenementen georganiseerd door lokale fans.

Tick Off

Meest Populaire Trips

Top Bestemmingen

Ontdek unieke voetbalreizen en activiteiten op jouw volgende voetbalavontuur

Collectors Items

Lokale Matchday Ervaringen

Ontdek de beste voetbalervaringen rond de wereld en ervaar ze samen met lokale fans. Sla de toeristische routes over en boek activiteiten met locals voor jouw volgende reis.

Je bent niet de eerste reiziger

Homefans wordt beoordeeld als ”Uitstekend” met 4.9 / 5 op Trustpilot. Lees alle reviews.

Unieke ervaringen, waar je ook heen gaat

Overal rond de wereld, onze trips en experiences zijn altijd hetzelfde.