Hoe kan ik mij aanmelden voor de lezersreis?

Ben jij geïnteresseerd om mee te gaan met de volgende lezersreis met Staantribune & Homefans? Mooi! Om je aan te melden kan je jouw editie kiezen die aansluit bij jouw schema.

Selecteer het aantal personen waarmee je de reis wil gaan maken en klik vervolgens op ‘Book Now’. Hier laat je jouw gegevens achter voor de reis. Homefans & Staantribune zullen contact opnemen ter voorbereiding van de reis. Je kan jouw plek bevestigen met een aanbetaling of volledige betaling. Vervolgens ontvang jij een bevestiging van jouw plek via de mail.

Kan ik de reis boeken met een aanbetaling?

Dat is zeker mogelijk. Elke reiziger kan via Homefans zich aanmelden voor de aankomende edities met een aanbetaling van 50% van het totaalbedrag. Het overige bedrag dient 4 weken voor vertrek te worden overgemaakt. Dit geeft jou nog tijd om te sparen voor jouw ultieme voetbalreis!

Ik reis solo. Moet ik een kamer delen?

Om de kosten laag te houden bieden wij altijd prijzen aan op basis van tweepersoonskamers.

Als jij solo reist, heb je de optie om een kamer te delen met een andere solo reiziger. Indien jij een eenpersoonskamer wil, kan je de extra optie voor eenpersoonskamer selecteren bij boeken.

Hoe zit het met vluchten?

Vluchten zijn niet inclusief voor deze reis. Uiteraard kunnen wij je hierbij wel helpen, of, indien gewenst, de vluchten voor je boeken.

Let op: het programma, de activiteiten en hotels kunnen hierdoor aan veranderingen onderhevig zijn. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij je hier uiteraard van op de hoogte brengen.