Hoe kan ik mij aanmelden voor de lezersreis?

Ben jij geïnteresseerd om mee te gaan met de volgende lezersreis naar Argentinië? Mooi! Om je aan te melden kan je jouw editie kiezen die aansluit bij jouw schema.

Selecteer het aantal personen waarmee je de reis wil gaan maken en klik vervolgens op ‘Book Now’. Hier laat je jouw gegevens achter voor de reis. Homefans & Staantribune zullen contact opnemen ter voorbereiding van de reis. Je kan jouw plek bevestigen met een aanbetaling of volledige betaling. Vervolgens ontvang jij een bevestiging van jouw plek via de mail.

Kan ik de reis boeken met een aanbetaling?

Dat is zeker mogelijk. Elke reiziger kan via Homefans zich aanmelden voor de aankomende edities met een aanbetaling van 30% van het totaalbedrag. Het overige bedrag dient 6 weken voor vertrek te worden overgemaakt. Dit geeft jou nog tijd om te sparen voor jouw ultieme voetbalreis!

Hoeveel wedstrijden kan ik bezoeken tijdens mijn verblijf?

Homefans werkt samen met vele clubs in Buenos Aires en lokale fans. Reizigers hebben de optie om, naast de standaard 3 wedstrijden, meer wedstrijden te bezoeken in Buenos Aires. Tijdens de reis kunnen liefhebbers gemiddeld 6/7 wedstrijden bezoeken. 2 weken voor aanvang van de lezersreis ontvangt elke reiziger een email met de mogelijke extra wedstrijdopties in Buenos Aires.

Hoe zit het met Covid-19 in Argentinië?

Argentinië is weer open voor toeristen. U moet 14 dagen voor vertrek volledig gevaccineerd zijn. en bij binnenkomst in Argentinië moet u een negatieve PCR-testuitslag laten zien, die maximaal 72 voor boarden moet zijn afgenomen. Daarnaast moet u beschikken over een geldige reisverzekering.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar nederlandwereldwijd.nl omtrent het advies voor reizen naar Argentinië.

Is Argentinië veilig om wedstrijden te bezoeken?

Argentijnse fans zijn zeer gepassioneerd. Met vele jaren ervaring, kan Homefans stellen dat het veilig is om wedstrijden te bezoeken in Buenos Aires. Bij elke wedstrijd is een Engelstalige lokale gids aanwezig die garant staat voor jouw veiligheid en zal zorgen dat jij een onvergetelijke ervaring in het stadion hebt.

Ik reis solo. Moet ik een kamer delen?

Om de kosten laag te houden bieden wij altijd prijzen aan op basis van tweepersoonskamers. Als jij solo reist, heb je de optie om een kamer te delen met een andere solo reiziger. Indien jij een eenpersoonskamer wil, kan je de extra optie voor eenpersoonskamer selecteren bij boeken.

Hoe zit het met vluchten?

Vluchten zijn niet inclusief voor deze reis. Uiteraard kunnen wij je hierbij wel helpen, of, indien gewenst, de vluchten voor je boeken. We adviseren om pas vluchten te boeken rond Februari, zodra het speelschema definitief is bevestigd.

Let op: het programma, de activiteiten en hotels kunnen hierdoor aan veranderingen onderhevig zijn. Mocht dit het geval zijn dan zullen wij je hier uiteraard van op de hoogte brengen.