Over ons

Over Ons

OVER HOMEFANS

Homefans kijkt op een andere manier naar voetbal. De voetbalreizen en ervaringen gaan over alles wat met voetbal te maken heeft, behalve het spelletje zelf. Het draait bij Homefans vooral om de connectie met fans, waarbij lokale supporters en ontmoetingen een belangrijke rol spelen.  Met Homefans willen we men laten zien dat voetbal meer is dan de negentig minuten binnen de witte lijnen.

Ontstaansgeschiedenis

Homefans is in 2015 opgericht door Luke Verbeek, een voetbal liefhebber uit Enschede. Daarnaast zijn er twee andere liefhebbers werkzaam en betrokken bij dit concept. Naast de passie voor voetbal en hun clubs, zijn ze  ook geïnteresseerd in andere voetbalculturen en reizen ze veelvuldig om andere culturen te ervaren.

Homefans komt voort uit de realiteit dat ‘The Modern Game’ de liefde voor voetbal kapot maakt. Mensen zijn klaar met de waanzin en de hoge ticket prijzen. Reizende fans worden bestempeld als ‘’toeristen’’, maar zijn in de meeste gevallen net zo fanatiek en geïnteresseerd als een lokale fan.

Al deze liefhebbers willen iets heel simpels terug: namelijk de passie voor de sport waar ze ooit verliefd op werden en de connectie met de mensen achter de club. Homefans startte in Enschede en is inmiddels aan het groeien naar verschillende andere clubs en steden. Naast het aanbieden van normale voetbalreizen,  vormen de ambassadeurs de core achter Homefans en de georganiseerde reizen met hun inspirerende verhalen en de passie voor de club waarvan ze houden.

MEET THE TEAM

11196238_807445329331279_1130164411141242233_n

Luke Verbeek

Oprichter & Voetbal liefhebber

Luke is de oprichter van Homefans. Een fanatieke Manchester United fan die maandelijks in het buitenland te vinden is om voetbalculturen te bezoeken. Homefans werd in 2015 op een zolderkamertje in Enschede opgericht door Luke. Hij had moeite met het boeken van goedkope voetbalreizen en dit te combineren met een unieke voetbalervaring. Daarom bedachten wij dé oplossing voor het vinden en boeken van jouw ideale reis: Homefans!

Jonne1

Jonne Groote

Travel Consultant + Bier liefhebber

Jonne brengt Homefans tot leven door het organiseren van evenementen in Nederland en het reizen met andere fans op de trips van Homefans. Hij is een fanatieke voetbalfan en is in het weekend altijd te vinden in een voetbalstadion.

Football Travels

Daniel Velásquez

Mede-Oprichter & Business Developer

Daniel is eind 2015 bij het team van Homefans gekomen. Met 10 jaar ervaring in reizen en business is Daniel altijd op zoek naar de beste deals voor reizigers. Daniel zorgt ervoor dat je naast het boeken van een reis ook nog eens fans van clubs kan ontmoeten en de weg weet naar de beste pubs voor een ultieme beleving!

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

‘HOMEFANS’ is a registered limited company, UK company number 09737660. © 2016, all rights reserved.

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account