Football Road Trips – Homefans

FOOTBALL ROAD TRIPS

EEN WEEKEND | 17 VOETBAL FANS | TWEE WEDSTRIJDEN

FOOTBALL ROAD TRIPS

Elke voetballiefhebber houdt van voetbalreizen, maar niet iedereen reist graag op dezelfde manier. Homefans introduceert daarom een nieuw variant: Football Road Trips. Bezoek Twéé clubs n één weekend in onze luxe Mercedes Sprinter.

Stap in de bus en reis mee naar de meest populaire voetbalbestemmingen in Europa. Een ding is zeker: je accommodatie, wedstrijdkaarten en vervoer zijn geregeld. Hoe je er een fantastisch voetbalweekend van maakt? That’s up to you!

Ooit met z’n allen FIFA 17 gespeeld tijdens een road trip naar de meest fanatieke en grootste clubs in Europa? In onze bus zit standaard een Playstation 4 met FIFA 17 & Call of Duty aan boord. Oh, en natuurlijk gratis bier!

NEXT UP

BORUSSIA DORTMUND v INGOLSTADT & EINTRACHT FRANKFURT v HSV

17 – 19 Maart

Bereid je voor op een onvergetelijke legendarische voetbalweekend in Duitsland. Ervaar een unieke voetbalsfeer bij de meest fanatieke clubs Borussia Dortmund & Eintracht Frankfurt, wordt onze nieuwe FIFA koning en beleef voetbal op z’n best met Homefans. Trommel je voetbalmaten op en geniet van een fantastische voetbal trip in Maart.

Football Road Trips
HERTHA
Nightclubs

PRIJZEN

1 persoon

€399,95

2 personen

€389,95

6+ personen

€369,95

* Het is mogelijk om in twee termijnen te betalen voor deze reis. Reserveer je plek voor slechts €75 per persoon.

 

Inclusief:

  • Wedstrijdkaarten Borussia Dortmund & Eintracht Frankfurt
  • Vervoer van/naar Nederland
  • Overnachtingen in 3* hotel
  • Playstation 4 met FIFA 17
  • Ervaren Chauffeur
  • Gekoeld bier in de bus

VERTREK LOCATIES: DEVENTER, ALMELO & ENSCHEDE

Met 6 personen of meer? Stuur ons een mail voor meer informatie.

Programma

Vrijdag 17 Maart

Vertrek Enschede om 3 uur s’middags richting Dortmund. s’avonds bezoeken we onze eerste wedstrijd van dit weekend tussen Borussia Dortmund – Ingolstadt in het legendarische Signal Iduna Park. Na de wedstrijd zullen we tot in de late uurtjes het nachtleven van Dortmund ontdekken.

Zaterdag 18 Maart

Na een vroege ochtend, nemen we je mee naar Frankfurt voor de wedstrijd tussen Eintracht Frankfurt en HSV. Na de wedstrijd zullen we het nachtleven van Frankfurt bezoeken om deze Football Road Trip in stijl af te sluiten!

Zondag 19 Maart

Op zondag zullen we rond 11 uur s’ochtend weer richting Nederland rijden. Speel nog een paar potjes FIFA in de bus en verschijn met een kater op werk op maandagochtend!

NOT JUST A ROAD TRIP

Meestgestelde vragen

Hoe gaat het met de betaling voor deze trips?

Iedereen kan voor onze Football Road Trips een aanbetaling maken. Het is niet nodig om alles in een keer te betalen, omdat wij betaaltermijnen hanteren om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken. Spreek met iemand van ons team en samen kijken we naar de termijmen voor deze trips.

Kan ik met een hele groep aanmelden?

Ben je 6 personen of meer? Stuur ons een bericht of email voor meer informatie. Ontvang extra korting voor een hele groep en maak je op voor een onvergetelijk voetbalweekend met je maten.

Kan ik mijn eigen muziek in de bus opzetten?

Absoluut! Je bent meer dan welkom om je eigen muziek mee te nemen aan boord van onze road trips.

Welke accommodatie maken jullie gebruik van?

We verblijven altijd in 3 of 4 sterren hotels; we hebben deze hotels al gechecked en zijn perfect voor de groep voetbal liefhebbers.

CONTACT US

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Sending

‘HOMEFANS’ is a registered limited company, UK company number 09737660. © 2016, all rights reserved.

or

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

or

Create Account